The Great Wild på jakt efter Backend-Utvecklare!

BACKEND-UTVECKLARE SÖKES

Vill du vara med och rädda världen, bygga Sveriges bästa jaktapp OCH jobba på Stockholms coolaste arbetsplats? Häng med oss på The Great Wild!

I och med att vi befinner oss i en snabbt expanderande fas söker vi nu fler backend-utvecklare till vårt sammansvetsade team på Epicenter i centrala Stockholm.

Kort om oss:

The Great Wild strävar efter att bidra till bättre viltvård i hela världen med hjälp av hållbar och etisk jakt.

Vår plattform fungerar som ett slags AirBnB för jägare och markägare där vi gör naturen mer tillgänglig för jaktintresserade; vare sig det handlar om att planera helgens jakt med kamraterna, prova på något nytt, få in några slantar till klubbkassan eller hitta ditt livs jaktäventyr.

Fler jägare och mer pengar i naturens kretslopp innebär förbättrad viltvård. Det ger markägare mer resurser till att förvalta det vilda och därmed bättre jakt - idag och imorgon.

Vår vision är att vara störst i Sverige redan under 2017 för att sedan expandera internationellt, just därför söker vi en stjärna till utvecklare som vill följa med oss!

Vad vi letar efter:

·      Backend-utvecklare med 3-5års erfarenhet inom Java-programmering.

·      Gärna ha jaktintresse eller vilja att bli jägare. Vi vill att du ska bli en del i teamet, både på jobbet och utanför!

·      Meriterande med erfarenhet i Python, MySQL, SASS

·      Humor, ett gott skratt förlänger livet!

Vad vi kan erbjuda:

·      Ett kickass team – Att komma in till jobbet ska inte vara jobbigt, det ska vara något att se fram emot. I vårt team arbetar vi professionellt men umgås som vänner!

·      Sveriges coolaste arbetsplats - Epicenter Stockholm, hjärtat för startups i Sverige och ett Mekka för talanger. Varje dag är en ny möjlighet att träffa passionerade entreprenörer som brinner för det de gör, utbyta idéer eller ta del av någon av alla de innovativa event som sker varje vecka. Det är helt enkelt svårt att bli uttråkad!

·      Självständighet - Du kommer få vara mycket självständig och ha möjligheten att påverka varje steg i utvecklingen av företaget. Vi värdesätter olika bakgrunder och alla personligheter kan tillföra ett nytt intressant tankesätt!

·      Optioner - För rätt person som vill hänga med på The Great Wilds resa mot att rädda världen kan möjlighet till optioner vara aktuellt.

·      Live the American Dream - …om du vill. I och med en internationell expansion kommer möjligheten finnas att vara en del av vårt USA-team i framtiden.

…Att rädda världen ska vara roligt också, därför är vår företagspolicy att;

·      High five’a varje framgång!

·      Dricka öl tillsammans!

·      Skratta åtminstone en gång i halvtimmen!


Är du den vi söker?

Maila info@thegreatwild.com med ditt CV och personligt brev så hör vi av oss!