Samarbete med Facebook-gruppen JAKT

The Great Wild ingår nu i samarbete med Facebook-gruppen ”JAKT”.

JAKT är en av de största grupperna inom jakt i Sverige sett till medlemsantal, med ca 35.000 medlemmar i skrivande stund. Det är ett slutet forum för diskussioner om jaktrelaterade ämnen, liknande det sociala nätverket i The Great Wild.

Samarbetet innebär bland annat exklusiva möjligheter för gruppen JAKTs medlemmar att delta i tävlingar och kampanjer anordnade av The Great Wild. Syftet är att uppmuntra jägare att ladda ned appen och vara delaktiga i den större visionen om att bidra till förbättrad viltvård i Sverige och i världen.

I appen kan man dela med sig av sina jaktupplevelser och diskutera jaktrelaterade frågor, samtidigt som jaktlag och arrangörer kan bjuda in gästjägare och sälja jakter genom marknadsplatsen.