The Great Wild-äventyret fortsätter i Afrika tillsammans med Natasha Illum Berg som nu investerar i jaktappen

Natasha Illum Berg – professionell jägare, författare och engagerad viltvårdare – investerar i The Great Wild. Hon ansluter även till The Great Wilds Advisory Board. 

Natasha flyttade till Afrika redan som 18-åring för att följa sin dröm om att bli professionell jägare. Med slit och idog dedikation blev hon den första kvinnan som blev licensierad professionell storviltsjägare i Östafrika. Där har hon under en lång tid arbetat aktivt för att skapa långsiktigt hållbar jakt och naturvård, för att skapa balans mellan människa och natur med bevarandet i fokus. Natasha beskriver sig själv som jägare av naturen & författare och naturvårdare i själen. 

Natasha Illum Berg har bland annat synts och hörts i Sommar i P1, Skavlan och i tv-serien Mot alla Odds samt varit en aktiv röst i viltvårdsdebatten (se t.ex. senaste numret av National Geographic - http://www.nationalgeographic.com/magazine/2017/10/trophy-hunting-killing-saving-animals/)

Nu kommer hon även synas hos oss på The Great Wild.

ETISK OCH HÅLLBAR JAKT

Det finns många områden i världen idag där etisk och hållbar jakt är enda chansen för viltets framtid. Det är något The Great Wild vill stötta och då vill jag gärna stötta och investera i The Great Wild” säger Natasha Illum Berg

”Det är naturligtvis fantastiska nyheter för The Great Wild att vi har lyckats knyta till oss Natasha Illum Berg som både investerare och till vår Advisory Board. The Great Wilds vision är att utgöra en positiv kraft i att säkerställa att den vilda naturen och viltet finns kvar för kommande generationer och Natasha har genom både ord och handling – och under lång tid – tydligt visat att hon delar den visionen. Jag är övertygad om att Natasha med sin erfarenhet, expertis och sitt kontaktnät kommer bidra till att hålla dessa värden högt upp på vår agenda i The Great Wilds internationella expansion” berättar Robert Nathanson, VD på The Great Wild.

THE GREAT WILD - EN JAKTAPP

The Great Wild har efter en kraftfull expansion av sin app intagit positionen som Nordens största digitala jaktplattform. Förenklat knyter appen samman markägare med jägare i ett socialt jaktforum. Jakten växer lavinartat och har tagit golfens position i samhället. Samtidigt letar markägare världen över efter nya intäktskällor.

The Great Wild har satt upp stora målsättningar för det pågående verksamhetsåret. Ett av delmålen är att uppnå 100 000 medlemmar. Vidare planeras en internationell lansering i syfte att utnyttja konceptets skalbarhet. En lansering internationellt kommer att öppna dörren till gigantiska marknader många gånger större än den nordiska. 

Se även: 

http://www.di.se/pressreleaser/2017/9/27/the-great-wild-aventyret-fortsatter-i-afrika-tillsammans-med-natasha-illum-berg-som-nu-investerar-i/

https://www.avanza.se/placera/telegram/2017/09/27/the-great-wild-ytterligare-kandis-investerar-i-the-great-wild.html

http://www.vafinans.se/aktier/nyheter/Ytterligare-kaendis-investerar-i-The-Great-Wild-1002653558