Tävling - The Great Wild i samarbete med Jaktmagasinet Big Game

Årets Tävling! The Great Wild och Jaktmagasinet Big Game anordnar en tävling där priset är en Rigby Highland i 275 Rigby!

I samarbete med jaktappen The Great Wild genomför Jaktmagasinet Big Game deras första tävling för i år. Priset är en resa till Rigbys fabrik i London där vinnaren får hämta ut en Rigby Highland i kalibern 275 Rigby.
Här kan ni läsa mer om det otroliga geväret:
https://www.johnrigbyandco.com/guns/the-highland-stalker/

För att delta i tävlingen behöver ni göra följande:
- Prenumerera på 3 nummer av Big Game för endast 199 kr.
- Gå in på “Jaktmagasinet Big Game” och dela tävlings- inlägget på din tidslinje på Facebook.

Sista datumet att delta i tävlingen är den 1a Juni. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnaren tillkännages i nästa nummer av Jaktmagasinet Big Game som kommer i juni. Jaktmagasinet Big Game och The Great Wild önskar alla våra jägarvänner stort lycka till!

Samarbete med Facebook-gruppen JAKT

The Great Wild ingår nu i samarbete med Facebook-gruppen ”JAKT”.

JAKT är en av de största grupperna inom jakt i Sverige sett till medlemsantal, med ca 35.000 medlemmar i skrivande stund. Det är ett slutet forum för diskussioner om jaktrelaterade ämnen, liknande det sociala nätverket i The Great Wild.

Samarbetet innebär bland annat exklusiva möjligheter för gruppen JAKTs medlemmar att delta i tävlingar och kampanjer anordnade av The Great Wild. Syftet är att uppmuntra jägare att ladda ned appen och vara delaktiga i den större visionen om att bidra till förbättrad viltvård i Sverige och i världen.

I appen kan man dela med sig av sina jaktupplevelser och diskutera jaktrelaterade frågor, samtidigt som jaktlag och arrangörer kan bjuda in gästjägare och sälja jakter genom marknadsplatsen.

The Great Wild på jakt efter Backend-Utvecklare!

BACKEND-UTVECKLARE SÖKES

Vill du vara med och rädda världen, bygga Sveriges bästa jaktapp OCH jobba på Stockholms coolaste arbetsplats? Häng med oss på The Great Wild!

I och med att vi befinner oss i en snabbt expanderande fas söker vi nu fler backend-utvecklare till vårt sammansvetsade team på Epicenter i centrala Stockholm.

Kort om oss:

The Great Wild strävar efter att bidra till bättre viltvård i hela världen med hjälp av hållbar och etisk jakt.

Vår plattform fungerar som ett slags AirBnB för jägare och markägare där vi gör naturen mer tillgänglig för jaktintresserade; vare sig det handlar om att planera helgens jakt med kamraterna, prova på något nytt, få in några slantar till klubbkassan eller hitta ditt livs jaktäventyr.

Fler jägare och mer pengar i naturens kretslopp innebär förbättrad viltvård. Det ger markägare mer resurser till att förvalta det vilda och därmed bättre jakt - idag och imorgon.

Vår vision är att vara störst i Sverige redan under 2017 för att sedan expandera internationellt, just därför söker vi en stjärna till utvecklare som vill följa med oss!

Vad vi letar efter:

·      Backend-utvecklare med 3-5års erfarenhet inom Java-programmering.

·      Gärna ha jaktintresse eller vilja att bli jägare. Vi vill att du ska bli en del i teamet, både på jobbet och utanför!

·      Meriterande med erfarenhet i Python, MySQL, SASS

·      Humor, ett gott skratt förlänger livet!

Vad vi kan erbjuda:

·      Ett kickass team – Att komma in till jobbet ska inte vara jobbigt, det ska vara något att se fram emot. I vårt team arbetar vi professionellt men umgås som vänner!

·      Sveriges coolaste arbetsplats - Epicenter Stockholm, hjärtat för startups i Sverige och ett Mekka för talanger. Varje dag är en ny möjlighet att träffa passionerade entreprenörer som brinner för det de gör, utbyta idéer eller ta del av någon av alla de innovativa event som sker varje vecka. Det är helt enkelt svårt att bli uttråkad!

·      Självständighet - Du kommer få vara mycket självständig och ha möjligheten att påverka varje steg i utvecklingen av företaget. Vi värdesätter olika bakgrunder och alla personligheter kan tillföra ett nytt intressant tankesätt!

·      Optioner - För rätt person som vill hänga med på The Great Wilds resa mot att rädda världen kan möjlighet till optioner vara aktuellt.

·      Live the American Dream - …om du vill. I och med en internationell expansion kommer möjligheten finnas att vara en del av vårt USA-team i framtiden.

…Att rädda världen ska vara roligt också, därför är vår företagspolicy att;

·      High five’a varje framgång!

·      Dricka öl tillsammans!

·      Skratta åtminstone en gång i halvtimmen!


Är du den vi söker?

Maila info@thegreatwild.com med ditt CV och personligt brev så hör vi av oss!

Samarbete med HittaJakt.se

Samarbete med HittaJakt.se

The Great Wild ingår i samarbete med annonsplatsen HittaJakt.se för att tillsammans ta krafttag för att göra det lättare för Sveriges jägare att hitta nya jaktmöjligheter.

- Vi tycker det som The Great Wild försöker uppnå är fantastiskt och stöttar helt deras vision. Därför ingår vi nu i detta samarbete och vill uppmuntra fler att bjuda in till jakt, säger Anders Uddenberg, grundare av HittaJakt.se.
- Det viktigaste för att uppnå vår vision om förbättrad viltvård är att folk kommer ut och jagar och vi tycker det är jättekul att HittaJakt delar vår syn på detta och vill vara med. Tillsammans gör vi det lättare att komma ut och jaga, säger Johan Eldh, medgrundare till The Great Wild.

I samband med detta förlängs tävlingskampanjen med fyrhjulingen till den 14 februari för att ge fler möjlighet att delta. Vi hoppas att de som redan har varit med i tävlingen ger sig till tåls lite innan vinnaren annonseras.

För att delta i tävlingen, se mer i inlägget nedan:
https://www.facebook.com/TheGreatWild/videos/1204196602997013/?autoplay_reason=gatekeeper&video_container_type=0&video_creator_product_type=2&app_id=2392950137&live_video_guests=0

Bjud in till jakt - tävling!

Tävla i "BJUD IN TILL JAKT" i appen och vinn specialutrustad Polaris UTE 570!
1. Gilla och dela det här inlägget på Facebook.
2. Bjud in minst en vän att ladda ner appen. Starta ett jaktlag tillsammans i appen. 
eller
1. Gilla och dela det här inlägget på Facebook.
2. Lägg upp en annons under ”Hitta Jakt” i appen där ni bjuder in till jakt.

Tävlingen pågår till och med den 31 januari och det vinnande jaktlaget presenteras den 3 februari.

Vinnaren utses av en jury från The Great Wild - ju mer engagemang desto bättre. Jakten ska vara i Sverige och under 2017. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Här finns en guide för hur man bjuder in till jakt via The Great Wild.

Ladda ner appen i App Store eller Google Play.

Fyrhjulingen POLARIS SPORTSMAN UTE 570 HD Sage Green -16 är specialutrustad med:

• K-POLARIS 2.5 WINCH ATV
• HASPLÅT POLARIS 570
• SPORTSMAN 570 FRONT BRUSHGUARD
• GUN BOOT BLACK
• GUN SCBD MOUNT L&R.SPTMN X2
• 60W 6x10W LED CREE FLOOD LIGHT BAR 279x64mm
• HANDGUARD BLACK (PAIR)
• KIT-HANDGUARD MOUNT ATV
• K-WH/TR SIXR/ATTACK BLK
• TRANSPORTVAGN BOGGIE JAKT
• ÄLGRAMP
• VINCHSTOLPE MED HANDVINCH

Totalt värde 151.000 SEK

Nyheter, jägarexamen och tävlingar!

Oktober till november månad har varit minst sagt händelserik för The Great Wild! 

Vi har hunnit hålla jägarexamen där vi utbildat ett helt gäng nya jägare i hur man uppför sig ute i vildmarken vid jakt, en tävling där en lycklig vinnare fick med sig en Sauer 101 Select hem, samt nått nya höjder på Instagram och Facebook.

Månaden kickstartades på The Great Wilds kontor i Stockholm där en jägarexamens-utbildning hölls i samarbete med Edvard Berg. Utbildningen var i form av en intensivkurs över en helg där alla deltagare nu är godkända jägare som vet hur man uppför sig etiskt och moraliskt rätt i natur vid kontakt med djur. I och med den enormt positiva återkopplingen från samtliga deltagare har det även bestämts att fortsätta dessa utbildningar med nästa tillfälle redan i början av december månad, lagom till jakten på julharen. 

Med målsättningen att få ännu bättre kontakt med alla er jägare där ute, gamla som nya, och framförallt att sätta Sveriges jägare i kontakt med varandra genomförde vi en tävling. Uppgiften var att posta bilder och jaktminnen i vår app som erbjuder ett socialt flöde utformat för jägare, av jägare. Därefter lottade vi ut en sprillans ny Sauer 101 Select till en lycklig vinnare vid namn Marcus Lager från Örebro. I samband med Marcus mottagande av sitt pris producerade vi även en kort film där han även fick chansen att möta en del av personerna bakom The Great Wild (videon hittar ni i slutet av denna artikel).

Sist men inte minst har The Great Wilds närvaro på sociala medier ökat explosionsartat, vilket nu syns i utvecklingen av följare och interaktioner mellan The Great Wild, jägare, djur-och-naturintresserade. Halvvägs in i oktober nådde vi 1000 följare på Instagram, under oktober som helhet växte vår följarbas med 25% i appen och ytterligare 1000 personer på Facebook. I början på november slog vi våra egna förväntningar och nådde upp till 2000 följare på Instagram samt publicerade vår första bild som lyckats nå över 1000 likes. 

Alla dessa glada nyheter har gjort oss ännu mer motiverade att fortsätta vårt jobb för att jägare och markägare i Sverige och hela världen ska få det lättare komma i kontakt med varandra, lära sig mer och få ta del av allt det jakt innebär.

För att sammanfatta; The Great Wild fortsätter tuffa på som tåget och vi hoppas att ni hoppar på tåget med oss för att följa vår resa!

Svårt att hitta jakter? Ta hjälp av ditt nätverk för att hitta nya jaktmöjligheter!

The Great Wild’s app är uppbyggd på en grund av gemenskap bland jägare, jaktintresserade och markägare. Därför är det naturligt för oss att vilja hjälpa alla att ta del utav den. 

Den här gemenskapen är till för både nya som gamla jägare. Med fler i gemenskapen blir det enklare för alla däri att utbyta kunskap, hitta nya jakter, få tillgång till inspirerande material, finna nya jaktlag och kanske vänner för livet.

För att få fler vänner i appen och utöka sällskapet kan man koppla samman sitt konto i The Great Wild med Facebook. På så sätt importeras vänner från Facebook som redan är aktiva i appen till din vänlista, detta är det absolut enklaste sättet att få fler vänner. Sedan går det att, genom att klicka på personers profiler, lägga till som vänner direkt via deras profil.

Men en del som laddar ner appen kanske inte har så många facebookvänner eller inte vet hur man smidigt skapar nya kontakter inuti appen. Därför har vi tagit fram en kort guide för hur du lättast blir en del i teamet!

1.     Bli en del av nyhetsflödet – Genom att vara aktiv i appen syns du mer och det är lättare för andra att hitta dig. Det finns olika sätt att vara aktiv, t.ex. kan du posta bilder, observationer och troféer från dina jakter eller tillfällen i naturen i flödet under nyheter. För att posta trycker man på ”+” och går vidare i stegen som följer.

2.     Starta diskussioner – Starta diskussioner i nyhetsflödet om saker du undrar över. Det kan vara alltifrån frågor kring kaliber till recept på vilt eller frågor om vilken ras av jakthund de flesta i appen använder och skulle rekommendera.

3.     Dela historier och tips – En härlig jaktanekdot eller ett bra tips är ofta uppskattat, både bland nya och gamla jägare samt inte minst bland oss på The Great Wild. 

4.     Ta första steget – Lägg till de som du diskuterar ofta med, tycker har många fina troféer eller liknande. Detta gör du enklast genom att antingen gå in på deras profil via flödet och lägger till eller söker via att klicka på ”vänner” i din profil.

5. Kommentera & likea – Visa uppskattning för andras troféer, historier, diskussioner och bilder genom likes och positiva kommentarer. Det är alltid uppskattat omtyckt att få respons när man bemödar sig med ett inlägg. 

6.     Rekommendera dina vänner – Och bli rekommenderad själv! Detta underlättar för dig själv i framtiden om du vill boka en jakt eller om något jaktlag överväger att bjuda med dig. En rekommendation från en annan jägare borgar för att du vet vad du sysslar med och kan genomföra en moraliskt och etiskt rätt jakt samt bidra positivt till de du jagat med. 

7.     Skapa jakt & jaktlag – Om du har mark eller ett jaktlag, passa på att bjuda in nya talanger och framtida vänner till jakt. Om du varit aktiv och skapat nya vänskaper i appen kanske du redan vet någon du vill bjuda in. Annars har The Great Wild ett smart ratingsystem som syns publikt på personers profiler vilket gör det enklare att bedöma huruvida personen passar i ert jaktlag när du skapar en publik jakt.

Genom att anamma dessa tips och tricks kommer du som användare snabbt komma in i och bidra till gemenskapen samt skaffa nya vänner. Vi på The Great Wild hoppas på att få se mer utav dig och dina jaktäventyr i vår app, varmt välkommen in i gemenskapen