Älgen raskar över isen - nyhetsbrev november

Se vårt senaste nyhetsbrev här!

Detta nyhetsbrev innehåller: 

  • Vinnaren av vår senaste tävling!
  • Intervju med Jens Byggmark
  • Recept: Tjäder med lingonsalsa och trattkantareller
  • Hunt Manager - Har du koll på våra nya funktioner?
  • The Great Wilds jaktpodd

Vill du få nyhetsbrevet skickat till din mail automatiskt? Ladda ner The Great Wild-appen och registrera dig så löser vi det. App Store: https://goo.gl/3zbBKh och Google Play: http://bit.ly/2xFSGlk.

Trevlig läsning! 

The Great Wild AB (publ) nyemission övertecknad med över 160 procent

Den 29:e september 2017 stängde The Great Wild AB (publ) sin spridningsemission med en preliminär teckningsgrad överstigande 160 procent av emissionsbeloppet innan övertilldelning. Emissionslikviden ska huvudsakligen användas för teknisk utveckling, marknadsföring och internationell lansering.

”Intresset för att investera i The Great Wild har varit stort och jag ser engagemanget som ett tecken på att många människor delar vår syn på potentialen i affärsmodellen och vår vision om att skapa en globalt mer hållbar viltvård genom att öka jaktens tillgänglighet” säger Robert Nathanson, VD på The Great Wild AB (publ).

Profilstarka investerare i The Great Wild

Storviltsjägaren Natasha Illum Berg, artisten Måns Zelmerlöw, MMA-stjärnan Alexander Gustafsson (The Mauler) och elitskidåkaren Jens Byggmark har alla valt att investera i The Great Wilds nyemission. Natascha IIlum Berg kommer även att ingå i The Great Wilds Advisory Board, de övriga tre kommer att fungera som varumärkesambassadörer för bolaget.

”Våra profilstarka investerare och vårt aktiva synlighetsarbete har bidragit till det stora intresset och goda utfallet i emissionen, och vi är naturligtvis stolta att t.ex. en av världens främsta storviltsjägare valt att associera sig med vårt varumärke och vår vision. Med det goda emissionsutfallet i ryggen har vi skapat mycket goda förutsättningar att fortsätta utveckla vårt erbjudande, vår affärsmodell och vår internationella lansering” säger Robert Nathanson.

The Great Wild - En jaktapp 

The Great Wild är en marknadsplats för köpare och säljare av jakt & ett socialt nätverk för jägare. Visionen är att bidra till bättre viltvård i hela världen med hjälp av hållbar och etisk jakt. Fler jägare och mer pengar i naturens kretslopp innebär förbättrad viltvård. Det ger markägare mer resurser till att förvalta det vilda och därmed bättre jakt - idag och imorgon. 

AirBnB och Uber har visat att delningsekonomin har potentialen att revolutionera marknader och skapa högre effektivitet i nyttjandet av existerande resurser. The Great Wild tillämpar samma modell inom jakten genom att göra viltet till en intäktskälla istället för ett hot mot grödor och boskap för markägare, samtidigt som bolaget gör det möjligt även för majoriteten att uppleva jakt bortom hemtrakten. 

The Great Wild-äventyret fortsätter i Afrika tillsammans med Natasha Illum Berg som nu investerar i jaktappen

Natasha Illum Berg – professionell jägare, författare och engagerad viltvårdare – investerar i The Great Wild. Hon ansluter även till The Great Wilds Advisory Board. 

Natasha flyttade till Afrika redan som 18-åring för att följa sin dröm om att bli professionell jägare. Med slit och idog dedikation blev hon den första kvinnan som blev licensierad professionell storviltsjägare i Östafrika. Där har hon under en lång tid arbetat aktivt för att skapa långsiktigt hållbar jakt och naturvård, för att skapa balans mellan människa och natur med bevarandet i fokus. Natasha beskriver sig själv som jägare av naturen & författare och naturvårdare i själen. 

Natasha Illum Berg har bland annat synts och hörts i Sommar i P1, Skavlan och i tv-serien Mot alla Odds samt varit en aktiv röst i viltvårdsdebatten (se t.ex. senaste numret av National Geographic - http://www.nationalgeographic.com/magazine/2017/10/trophy-hunting-killing-saving-animals/)

Nu kommer hon även synas hos oss på The Great Wild.

ETISK OCH HÅLLBAR JAKT

Det finns många områden i världen idag där etisk och hållbar jakt är enda chansen för viltets framtid. Det är något The Great Wild vill stötta och då vill jag gärna stötta och investera i The Great Wild” säger Natasha Illum Berg

”Det är naturligtvis fantastiska nyheter för The Great Wild att vi har lyckats knyta till oss Natasha Illum Berg som både investerare och till vår Advisory Board. The Great Wilds vision är att utgöra en positiv kraft i att säkerställa att den vilda naturen och viltet finns kvar för kommande generationer och Natasha har genom både ord och handling – och under lång tid – tydligt visat att hon delar den visionen. Jag är övertygad om att Natasha med sin erfarenhet, expertis och sitt kontaktnät kommer bidra till att hålla dessa värden högt upp på vår agenda i The Great Wilds internationella expansion” berättar Robert Nathanson, VD på The Great Wild.

THE GREAT WILD - EN JAKTAPP

The Great Wild har efter en kraftfull expansion av sin app intagit positionen som Nordens största digitala jaktplattform. Förenklat knyter appen samman markägare med jägare i ett socialt jaktforum. Jakten växer lavinartat och har tagit golfens position i samhället. Samtidigt letar markägare världen över efter nya intäktskällor.

The Great Wild har satt upp stora målsättningar för det pågående verksamhetsåret. Ett av delmålen är att uppnå 100 000 medlemmar. Vidare planeras en internationell lansering i syfte att utnyttja konceptets skalbarhet. En lansering internationellt kommer att öppna dörren till gigantiska marknader många gånger större än den nordiska. 

Se även: 

http://www.di.se/pressreleaser/2017/9/27/the-great-wild-aventyret-fortsatter-i-afrika-tillsammans-med-natasha-illum-berg-som-nu-investerar-i/

https://www.avanza.se/placera/telegram/2017/09/27/the-great-wild-ytterligare-kandis-investerar-i-the-great-wild.html

http://www.vafinans.se/aktier/nyheter/Ytterligare-kaendis-investerar-i-The-Great-Wild-1002653558

Alexander "The Mauler" Gustafsson investerar i The Great Wild

Alexander "The Mauler" Gustafsson investerar i The Great Wild

De som följer The Mauler har nog inte kunnat missa att han vid sidan av ringen har ett brinnande intresse för djur, natur och jakt. Idag blev det klart att Alexander Gustafsson går in som investerare i jaktappen The Great Wild. Han kommer även jobba med The Great Wild som varumärkesambassadör åtminstone fram till att bolaget börsintroduceras under 2018.

The Great Wild i DI och Realtid

Nu går det undan! The Great Wild är med i DI och Realtid.
Framtiden för jakt är oerhört spännande och vi på The Great Wild ska se till att vara en bidragande faktor till att fler personer kan lära sig mer om jakt och njuta av de fantastiska upplevelserna tillsammans med vårt exponentiellt växande nätverk.

Är du intresserad av nyemissionen, eller kanske vill investera en slant så hittar ni mycket information i artiklarna nedan! Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att höra av er på info@thegreatwild.com.

Trevlig dag och Happy Hunting!

 

Tryck på knapparna för att läsa mer!

15 frågor med Stockaboo!

15 frågor med Stockaboo är en unik tjänst där aktieägare och intressenter kan ställa frågor direkt till bolag de investerar i på den svenska börsen.

VD Robert Nathansson svarar på frågor direkt från aktieägare och intressenter. Kolla in avsnittet nedan, 

Gå till https://chat.stockaboo.com/channel/Th... för att skapa ett konto och diskutera The Great Wild, eller skriv till oss direkt på info@thegreatwild.com om du undrar något!
Happy Hunting!