Svårt att hitta jakter? Ta hjälp av ditt nätverk för att hitta nya jaktmöjligheter!

The Great Wild’s app är uppbyggd på en grund av gemenskap bland jägare, jaktintresserade och markägare. Därför är det naturligt för oss att vilja hjälpa alla att ta del utav den. 

Den här gemenskapen är till för både nya som gamla jägare. Med fler i gemenskapen blir det enklare för alla däri att utbyta kunskap, hitta nya jakter, få tillgång till inspirerande material, finna nya jaktlag och kanske vänner för livet.

För att få fler vänner i appen och utöka sällskapet kan man koppla samman sitt konto i The Great Wild med Facebook. På så sätt importeras vänner från Facebook som redan är aktiva i appen till din vänlista, detta är det absolut enklaste sättet att få fler vänner. Sedan går det att, genom att klicka på personers profiler, lägga till som vänner direkt via deras profil.

Men en del som laddar ner appen kanske inte har så många facebookvänner eller inte vet hur man smidigt skapar nya kontakter inuti appen. Därför har vi tagit fram en kort guide för hur du lättast blir en del i teamet!

1.     Bli en del av nyhetsflödet – Genom att vara aktiv i appen syns du mer och det är lättare för andra att hitta dig. Det finns olika sätt att vara aktiv, t.ex. kan du posta bilder, observationer och troféer från dina jakter eller tillfällen i naturen i flödet under nyheter. För att posta trycker man på ”+” och går vidare i stegen som följer.

2.     Starta diskussioner – Starta diskussioner i nyhetsflödet om saker du undrar över. Det kan vara alltifrån frågor kring kaliber till recept på vilt eller frågor om vilken ras av jakthund de flesta i appen använder och skulle rekommendera.

3.     Dela historier och tips – En härlig jaktanekdot eller ett bra tips är ofta uppskattat, både bland nya och gamla jägare samt inte minst bland oss på The Great Wild. 

4.     Ta första steget – Lägg till de som du diskuterar ofta med, tycker har många fina troféer eller liknande. Detta gör du enklast genom att antingen gå in på deras profil via flödet och lägger till eller söker via att klicka på ”vänner” i din profil.

5. Kommentera & likea – Visa uppskattning för andras troféer, historier, diskussioner och bilder genom likes och positiva kommentarer. Det är alltid uppskattat omtyckt att få respons när man bemödar sig med ett inlägg. 

6.     Rekommendera dina vänner – Och bli rekommenderad själv! Detta underlättar för dig själv i framtiden om du vill boka en jakt eller om något jaktlag överväger att bjuda med dig. En rekommendation från en annan jägare borgar för att du vet vad du sysslar med och kan genomföra en moraliskt och etiskt rätt jakt samt bidra positivt till de du jagat med. 

7.     Skapa jakt & jaktlag – Om du har mark eller ett jaktlag, passa på att bjuda in nya talanger och framtida vänner till jakt. Om du varit aktiv och skapat nya vänskaper i appen kanske du redan vet någon du vill bjuda in. Annars har The Great Wild ett smart ratingsystem som syns publikt på personers profiler vilket gör det enklare att bedöma huruvida personen passar i ert jaktlag när du skapar en publik jakt.

Genom att anamma dessa tips och tricks kommer du som användare snabbt komma in i och bidra till gemenskapen samt skaffa nya vänner. Vi på The Great Wild hoppas på att få se mer utav dig och dina jaktäventyr i vår app, varmt välkommen in i gemenskapen