Nyheter, jägarexamen och tävlingar!

Oktober till november månad har varit minst sagt händelserik för The Great Wild! 

Vi har hunnit hålla jägarexamen där vi utbildat ett helt gäng nya jägare i hur man uppför sig ute i vildmarken vid jakt, en tävling där en lycklig vinnare fick med sig en Sauer 101 Select hem, samt nått nya höjder på Instagram och Facebook.

Månaden kickstartades på The Great Wilds kontor i Stockholm där en jägarexamens-utbildning hölls i samarbete med Edvard Berg. Utbildningen var i form av en intensivkurs över en helg där alla deltagare nu är godkända jägare som vet hur man uppför sig etiskt och moraliskt rätt i natur vid kontakt med djur. I och med den enormt positiva återkopplingen från samtliga deltagare har det även bestämts att fortsätta dessa utbildningar med nästa tillfälle redan i början av december månad, lagom till jakten på julharen. 

Med målsättningen att få ännu bättre kontakt med alla er jägare där ute, gamla som nya, och framförallt att sätta Sveriges jägare i kontakt med varandra genomförde vi en tävling. Uppgiften var att posta bilder och jaktminnen i vår app som erbjuder ett socialt flöde utformat för jägare, av jägare. Därefter lottade vi ut en sprillans ny Sauer 101 Select till en lycklig vinnare vid namn Marcus Lager från Örebro. I samband med Marcus mottagande av sitt pris producerade vi även en kort film där han även fick chansen att möta en del av personerna bakom The Great Wild (videon hittar ni i slutet av denna artikel).

Sist men inte minst har The Great Wilds närvaro på sociala medier ökat explosionsartat, vilket nu syns i utvecklingen av följare och interaktioner mellan The Great Wild, jägare, djur-och-naturintresserade. Halvvägs in i oktober nådde vi 1000 följare på Instagram, under oktober som helhet växte vår följarbas med 25% i appen och ytterligare 1000 personer på Facebook. I början på november slog vi våra egna förväntningar och nådde upp till 2000 följare på Instagram samt publicerade vår första bild som lyckats nå över 1000 likes. 

Alla dessa glada nyheter har gjort oss ännu mer motiverade att fortsätta vårt jobb för att jägare och markägare i Sverige och hela världen ska få det lättare komma i kontakt med varandra, lära sig mer och få ta del av allt det jakt innebär.

För att sammanfatta; The Great Wild fortsätter tuffa på som tåget och vi hoppas att ni hoppar på tåget med oss för att följa vår resa!