Samarbete med HittaJakt.se

Samarbete med HittaJakt.se

The Great Wild ingår i samarbete med annonsplatsen HittaJakt.se för att tillsammans ta krafttag för att göra det lättare för Sveriges jägare att hitta nya jaktmöjligheter.

- Vi tycker det som The Great Wild försöker uppnå är fantastiskt och stöttar helt deras vision. Därför ingår vi nu i detta samarbete och vill uppmuntra fler att bjuda in till jakt, säger Anders Uddenberg, grundare av HittaJakt.se.
- Det viktigaste för att uppnå vår vision om förbättrad viltvård är att folk kommer ut och jagar och vi tycker det är jättekul att HittaJakt delar vår syn på detta och vill vara med. Tillsammans gör vi det lättare att komma ut och jaga, säger Johan Eldh, medgrundare till The Great Wild.

I samband med detta förlängs tävlingskampanjen med fyrhjulingen till den 14 februari för att ge fler möjlighet att delta. Vi hoppas att de som redan har varit med i tävlingen ger sig till tåls lite innan vinnaren annonseras.

För att delta i tävlingen, se mer i inlägget nedan:
https://www.facebook.com/TheGreatWild/videos/1204196602997013/?autoplay_reason=gatekeeper&video_container_type=0&video_creator_product_type=2&app_id=2392950137&live_video_guests=0